De ENGIE laadpas Dé laadpas voor uw elektrische auto

Met de ENGIE laadpas laadt u eenvoudig bij alle publieke laadpalen in Nederland en alle laadpalen binnen ons netwerk in het buitenland. U betaalt geen maandelijkse abonnementskosten, u betaalt slechts €0,15 per oplaadbeurt. Laadt u uw auto even niet openbaar? Dan betaalt u dus ook niets.

Waarom kiezen voor de ENGIE laadpas?

  • Geen abonnementskosten. U betaalt alleen per laadbeurt.
  • Groot laadnetwerk in binnen- en buitenland.
  • Overal, wanneer u maar wilt uw auto opladen.
  • Registratie van en inzicht in al uw laadbeurten.

Laadabonnement ENGIE Onderweg

Bij de laadpas voor uw elektrische auto hoort het laadabonnement ENGIE Onderweg. Er zijn geen vaste maandelijkse kosten verbonden aan dit abonnement. In plaats daarvan betaalt u, naast de energiekosten voor het opladen, €0,15 per oplaadbeurt. Het maakt daarbij niet uit of u uw auto helemaal of maar voor de helft oplaadt. Laadt u uw auto een tijd helemaal niet openbaar op? Dan betaalt u dus ook geen abonnementskosten! 

ENGIE heeft de uitvoering van het publiek laadabonnement uitbesteed aan Last Mile Solutions (handelsmerk van Threeforce BV). Maandelijks ontvangt u van Last Mile Solutions de factuur van al uw publieke laadsessies.

De Zuid-Holland laadpas

Let op! Woont u in Zuid-Holland? Dan kunt u wellicht een Zuid-Holland laadpas aanvragen. Een aantal gemeenten in Zuid-Holland werken samen om de groei van elektrische mobiliteit te stimuleren een faciliteren. Met deze speciale laadpas kunt u op de ENGIE laadpalen, in de deelnemende gemeenten, laden voor het laagste tarief. U betaalt dus geen abonnementskosten, geen starttarief en geen uurprijs. Enkel voor het gebruik. Wel zo makkelijk!

--> Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt openbaar laden?

Heeft u een elektrische auto en wilt u deze opladen bij een openbaar oplaadpunt? Dan heeft u een laadpas met laadabonnement nodig. Voor veel laadpassen betaalt u maandelijkse abonnementskosten. Met de ENGIE laadpas betaalt u slechts €0,15 per laadbeurt.

Met de laadpas kunt u het oplaadpunt ontgrendelen. U kunt uw auto met uw eigen laadkabel aansluiten op het oplaadpunt. Vaak betaalt u - naast de €0,15 voor het laadabonnement - een klein bedrag aan opstartkosten aan de aanbieder van het oplaadpunt, waarna u een prijs per kWh betaalt. Aanbieders kunnen deze bedragen zelf instellen. Vergelijk dus altijd verschillende oplaadpunten in de buurt.

Lees verder

Vraag een laadpas aan:

Na het invullen van dit formulier ontvangt u:

  • De ENGIE laadpas of laaddruppel waarmee u openbaar kunt laden;
  • Het laadabonnement 'ENGIE Onderweg';
  • Inzicht in uw laadgedrag via het backoffice-systeem;
  • Prijs voor abonnement: 15 cent per laadbeurt;
  • Looptijd abonnement: 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.
*Let op! Woont u in Zuid-Holland? Dan kunt u een Zuid-Holland laadpas aanvragen. Klik hier voor meer informatie.