ENGIE laadpas Uw elektrische auto laden thuis én onderweg

Met de ENGIE laadpas kunt u eenvoudig uw auto opladen bij uw eigen laadpaal en onderweg bij openbare laadpalen.

Hoe werkt de ENGIE Laadpas

Naast toegang tot uw eigen laadstation(s) geeft de ENGIE laadpas of sleutelhanger ook toegang tot alle publieke laadpalen in Nederland en tot alle laadpalen binnen het EVBox netwerk in het buitenland. U moet hiervoor dan wel een laadabonnement afsluiten.

LET OP: woont u in Zuid-Holland?

Om elektrisch rijden te stimuleren, werken ENGIE en EVBox samen met verschillende gemeenten uit Zuid-Holland. Wanneer u woonachtig bent in een van de deelnemende gemeenten, laadt u met deze speciale laadpas op alle ENGIE en EVBox laadpalen in de deelnemende gemeenten tegen het scherpste tarief. U betaalt dus geen abonnementskosten, geen starttarief en geen uurprijs. U betaalt enkel voor de stroom die u daadwerkelijk gebruikt.

De deelnemende gemeenten zijn:
Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Gouda, Hellevoetsluis, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Westvoorne.

Lees hier meer over de Zuid-Holland laadpas

Heeft u vragen over de Zuid-Holland laadpas? Neem dan contact op met EVBox via 088 77 55 444.

Laadabonnement

Als u de ENGIE laadpas of sleutelhanger ontvangt, kunt u de pas registreren bij EVBox. Dit kan heel eenvoudig via het backoffice systeem van EVBox. U heeft al een laadabonnement vanaf €4,- per maand.

Hoeveel kost het laden met een ENGIE laadpas?

Met een ENGIE laadpas betaalt u altijd het tarief dat de eigenaar van het laadpunt heeft ingesteld. De laadsessie wordt via uw laadpas aan u gefactureerd. De kosten van een laadsessie kunnen bestaan uit een starttarief en een tarief per kWh of per minuut.

Heeft u een gratis laadpunt te pakken? Dan worden er uiteraard geen kosten geregistreerd op je laadpas.

Vraag een laadpas of sleutelhanger aan:

Wilt u een laadpas of een sleutelhanger aanvragen:
  • Dit veld is verplicht!