Laadpaal kopen voor elektrische Volvo

De vraag naar elektrische auto’s neemt toe en ook Volvo merkt dit. Het automerk heeft al diverse (deels) elektrische modellen op de markt gebracht en heeft serieuze ambities op het gebied van elektrisch rijden. Vanaf 2019 zal iedere auto uit de fabriek van Volvo namelijk voorzien zijn van een elektromotor. Rijdt u in een Volvo met elektromotor? Creëer dan uw eigen laadpunt, met een laadpaal van ENGIE! Bij ENGIE kunt u verschillende laadpalen kopen. Voor thuis, maar ook voor op de zaak.
Laadpaal voor Volvo

De beste laadpaal kopen voor uw Volvo

U wilt natuurlijk de laadpaal kopen die het beste werkt met uw type Volvo. Maar hoe komt u erachter welke laadpaal dat is? Wij hebben voor alle auto’s uitgezocht welk type laadpaal het meest geschikt is. Klik hieronder op het type Volvo waarin u (binnenkort) rijdt. Op de speciale pagina over het model vindt u welke laadpaal wij u aanbevelen.

Elektrische modellen van Volvo

Laadpaal kopen: voor thuis of op uw werk

ENGIE helpt graag elektrisch rijden nog aantrekkelijker te maken, bijvoorbeeld met onze HomeLine laadpalen voor thuisgebruik. Ondanks het groeiende aantal openbare laadpalen biedt een eigen laadpaal namelijk een echte uitkomst voor elektrisch rijders. Met een eigen laadpaal kunt u altijd vertrouwd uw auto opladen, maar hoeft u ook geen rekening meer te houden met starttarieven. Dit geldt ook voor de zakelijke laadpalen uit onze BusinessLine. Onze zakelijke laadpalen zijn daarnaast speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik. U kunt meerdere laadpalen op elkaar aansluiten. Zo realiseert u laadpunten voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Interesse in een laadpaal? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een laadpaal kopen voor uw Volvo? Vraag direct een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden!