Laadpaal kopen voor elektrische Volkswagen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Ook Volkswagen biedt een flink aantal elektrische modellen aan. Een goede verandering! Want door elektrisch te rijden beperkt u de uitstoot van schadelijke stoffen en werkt u dus mee aan een groenere wereld. Rijdt u (binnenkort) in een elektrische auto van Volkswagen? Bij ENGIE kunt u laadpalen kopen voor thuisgebruik. Hiermee realiseert u een oplaadpunt, gewoon bij uw eigen oprit of in uw garage. Zo hebt u altijd een beschikbare laadplek!
Laadpaal voor Volskwagen

Beste laadpaal voor uw Volkswagen

Uw elektrische Volkswagen wilt u natuurlijk opladen bij de beste laadpaal. Wij hebben voor u uitgezocht welke laadpaal het beste werkt met de elektrische modellen van Volkswagen. Klik hieronder op het model van uw keuze. Op de specifieke pagina over uw model vindt u welke ENGIE laadpaal het meest geschikt is voor uw auto!

Laadpaal kopen: voor thuis of op de zaak

Bij ENGIE kunt u laadpalen kopen voor verschillende doeleinden. Laadpalen voor thuis kunt u kiezen uit de HomeLine collectie: laadpalen en wandmodellen, speciaal voor thuisgebruik. Maar u kunt ook kiezen voor een laadpaal voor op de zaak. Hiervoor kunt u kijken naar onze BusinessLine. De laadpalen uit deze lijn kunt u op elkaar aansluiten, om zo een netwerk van laadpalen te creëren. U kunt hiermee dus laadpunten realiseren voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers of uw bezoekers. Zo maakt u elektrisch rijden voor hen nog bereikbaarder!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Uw eigen laadpaal kopen? Vraag een offerte aan!

Hebt u interesse in het kopen van een laadpaal bij ENGIE? Vraag een offerte aan! Deze is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Liever persoonlijk advies ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.