Uw Tesla thuis opladen was nooit zo makkelijk

Wie aan elektrisch rijden denkt, denkt al gauw aan Tesla. Het doel van het automerk is de overgang van de wereld naar duurzame energie versnellen. Hier staan wij bij ENGIE volledig achter: de overgang naar duurzame energie kan niet snel genoeg gaan! Rijdt u al elektrisch, in bijvoorbeeld een Tesla? Realiseer dan uw eigen oplaadpunt met een laadpaal van ENGIE! Bij ons kunt u laadpalen kopen om thuis uw Tesla op te laden, maar ook voor op de zaak. We leggen u er graag meer over uit!
Laadpaal voor Tesla

Beste laadpaal om Tesla thuis op te laden

Voor uw Tesla wilt u natuurlijk de beste laadpaal kopen. Zo wordt het thuis laden van uw auto een simpel karwei. Wij hebben daarom per type Tesla uitgezocht welke laadpaal het meest geschikt is. Hieronder hebben wij alle modellen van Tesla opgesomd. Klik op uw model om te ontdekken welke laadpaal wij voor uw model aanbevelen!

Privé of zakelijk de Tesla opladen

Een laadpaal kopen om thuis uw auto op te laden, veel elektrisch rijders doen het. Maar wat is nu eigenlijk het voordeel hiervan? Met een HomeLine laadpaal bij u thuis kunt u natuurlijk altijd uw Tesla opladen; u bent op ieder moment verzekerd van een plekje aan de lader! Maar wist u dat u met een eigen laadpaal tevens laadt zonder starttarief? Dit voordeel hebt u ook met een zakelijke laadpaal van ENGIE. Voor uw zaak kunt u daarnaast meerdere laadpalen kopen uit onze BusinessLine, en deze aan elkaar koppelen. Met ENGIE kunt u dus niet alleen een laadpaal voor uzelf realiseren, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers!

Laadpaal kopen om uw Tesla thuis te laden?

Hebt u interesse in het kopen van een laadpaal voor uw Tesla, voor zakelijk of privégebruik? Vraag direct een offerte aan! Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Hebt u nog vragen, dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.