Laadpaal kopen voor elektrische Renault

Elektrisch rijden heeft de toekomst en dat weet ook Renault. Voor het automerk geldt daarom dat de vraag niet is óf haar klanten overstappen, maar wanneer. Inmiddels produceert Renault al verschillende elektrische auto’s. In de toekomst zullen dit er uiteraard meer worden. Rijdt u al in een elektrische Renault? Kies dan voor een eigen laadpaal van ENGIE. Door een eigen laadpaal te kopen realiseert u een vertrouwde laadplek, gewoon bij u thuis.
Laadpaal voor elektrische Renault

Welke laadpaal past bij uw Renault?

Wanneer u ervoor kiest een eigen laadpaal te kopen, dan wilt u natuurlijk eerst weten welke laadpaal bij uw auto past. Wij hebben dit voor u uitgezocht. U hoeft enkel hieronder op uw type elektrische Renault te klikken. Op de pagina over het specifieke model ontdekt u welke laadpaal wij u aanbevelen!

Thuis of op de zaak eenvoudig laden

Een laadpaal bij huis is een verstandige keuze voor iedere elektrisch rijder. Met de laadpalen uit onze HomeLine creëert u niet alleen een eigen laadpunt, het is vaak ook nog voordeliger! Bij uw eigen laadpaal hebt u namelijk niet te maken met starttarieven, iets wat bij openbare laadpalen wel het geval is. Ook met een zakelijke laadpaal kunt u hiervan profiteren. Daarnaast kunt u met zakelijke laadpalen uit onze BusinessLine meerdere laadpalen op elkaar aansluiten. U kunt dus meerdere laadpunten maken, voor uzelf, uw werknemers en uw bezoekers.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Laadpaal kopen voor uw Renault? Vraag een offerte aan!

Wilt u een eigen laadpaal kopen, voor thuis of op uw werk? Vraag direct een offerte aan! Dit is geheel vrijblijvend. Heeft u misschien nog vragen over onze laadpalen? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.