Laadpaal kopen voor elektrische Porsche

Verbruik en emissie drastisch verlagen, maar mét het echte Porsche-gevoel. Dat is wat Porsche wil bereiken met de plug-in hybride en elektrische modellen. Een mooi doel, vinden wij bij ENGIE. Want door samen de uitstoot van uitlaatgassen te verlagen werken we aan een groenere wereld. Rijdt u in een elektrisch model van Porsche? Dan wilt u uw auto natuurlijk het liefst thuis opladen, want dat is wel zo prettig en vertrouwd. ENGIE kan dit gemakkelijk voor u realiseren. Wij vertellen u graag meer over laadpalen kopen bij ENGIE.
Laadpaal voor elektrsiche Porsche

De beste laadpaal voor uw Porsche

U wilt een eigen laadpunt realiseren. Maar welke laadpaal is het meest geschikt voor uw model Porsche? Wij adviseren u graag. Bij ENGIE hebt u keuze uit verschillende soorten laadpalen. Om te ontdekken welke laadpaal het beste bij uw elektrische Porsche past, kunt u hieronder klikken op het model van uw keuze.

Thuis of zakelijk laden

Een eigen laadpaal is de ideale oplossing voor elektrische rijders. U hebt hiermee altijd een beschikbaar laadpunt dichtbij huis. Daarnaast betaalt u met een HomeLine laadpaal bij u thuis geen starttarief, in tegenstelling tot bij openbare laadpalen. Ook zakelijk kunt u hiervan profiteren. De laadpalen uit onze BusinessLine kunt u inzetten voor uw bedrijf. U kunt meerdere laadpalen op elkaar aansluiten en zo laadpunten creëren voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers. Zo wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Uw eigen laadpaal kopen? Vraag een offerte aan!

Wilt u een eigen laadpaal kopen voor thuis? Of kiest u voor een zakelijke laadpaal van ENGIE? Vraag direct een offerte aan voor meer informatie! De offerte is geheel vrijblijvend en u zit dan ook nergens aan vast. Liever persoonlijk advies ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen.