Laadpaal kopen voor elektrische Peugeot

Met elektrische auto’s het milieu maximaal ontzien, met zoveel mogelijk rijcomfort. Dat is waar Peugeot voor gaat met haar elektrische auto’s. Het automerk heeft al enkele elektrische modellen op de markt gebracht en dat zullen er in de komende jaren nog meer worden. Rijdt u in een elektrische auto van Peugeot? Dan is een eigen laadpaal ideaal voor u. Met de laadpalen van ENGIE creëert u namelijk eenvoudig een eigen laadpunt, gewoon bij u thuis.
Laadpaal voor Peugeot

Welke laadpaal past bij uw Peugeot?

Wilt u een laadpunt kopen voor uw elektrische Peugeot? Dan wilt u natuurlijk weten welke laadpaal u nodig hebt voor uw model Peugeot. Wij hebben voor u uitgezocht welke ENGIE laadpaal het beste bij uw type auto past. Klik hieronder op uw (toekomstige) model elektrische Peugeot en ontdek welke laadpaal wij u aanraden!

Ook zakelijk laden met ENGIE

Een laadpaal voor thuis, uit onze HomeLine, is natuurlijk ideaal. Maar wist u dat u ook een zakelijke laadpaal bij ENGIE kunt kopen? In onze BusinessLine vindt u laadpalen die speciaal zijn ontworpen voor zakelijk gebruik. Met een dergelijke laadpaal realiseert u een laadpunt voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers. U hoeft zich hierbij niet te beperken tot één laadpaal: met één modem en een hub plus satelliet opstelling kunt u gemakkelijk meerdere laadpalen aan elkaar koppelen.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Interesse in een eigen laadpaal?

Rijdt u in een elektrische Peugeot of ben u van plan binnenkort een elektrisch model aan te schaffen? Kies voor het gemak van een eigen laadpaal! Hebt u vragen over onze laadpalen? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Deze is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!