Laadpaal kopen voor elektrische Opel

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Want wie elektrisch rijdt, beperkt de uitstoot van schadelijke stoffen. Opel speelt in op deze verandering door elektrische modellen als de Ampera-e te produceren. Het automerk maakt elektrisch rijden aantrekkelijker met goede prestaties en hoge actieradiussen. Rijdt u (binnenkort) in een elektrische auto van Opel? Verzorg uw eigen laadpunt met een laadpaal van ENGIE! Zo hebt u altijd een betrouwbaar oplaadpunt voor uw auto.
Laadpaal voor elektrische Opel

De beste laadpaal voor uw model Opel

U wilt natuurlijk de laadpaal vinden die het beste past bij uw Opel. Wij hebben daarom voor u uitgezocht welke laadpaal voor uw model het meest geschikt is. Klik in de lijst hieronder op uw model en ontdek welke laadpaal wij u aanraden voor thuisgebruik.

Elektrische modellen van Opel

Uw Nissan opladen: thuis of op het werk

Bij ENGIE kunt u laadpalen kopen uit verschillende collecties. Wilt u thuis een laadpaal laten plaatsen? Dan kiest u voor een laadpaal uit onze HomeLine, speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Maar ook zakelijke laadpalen zijn verkrijgbaar. Rijdt u in een elektrische bedrijfswagen van Nissan? Dan kunt u kiezen uit de laadpalen uit onze BusinessLine. Met deze laadpalen realiseert u een laadpunt voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers van uw bedrijf.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Eigen laadpaal kopen? Vraag een offerte aan!

Bent u overgestapt op een elektrische auto van Opel of bent u van plan binnenkort een elektrische Opel aan te schaffen? Realiseer uw eigen laadpunt met een laadpaal van ENGIE! Direct weten wat het kost om een laadpaal te kopen bij ENGIE? Vraag een offerte aan! Deze is geheel vrijblijvend. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.