Laadpalen voor elektrische Nissan

Elektrisch rijden groeit in populariteit. Een goede ontwikkeling, want elektrische auto’s stoten geen CO2 uit. Ook Nissan heeft verschillende elektrische modellen uitgebracht, die zowel zakelijk als privé interessant zijn. Hebt u een elektrische Nissan en wilt u hiervoor een eigen laadpaal kopen? Ontdek snel de voordelen van een laadpaal van ENGIE!
Laadpaal voor elektrische Nissan

De beste laadpaal voor uw Nissan

Voor uw elektrische Nissan wilt u natuurlijk de beste laadpaal vinden. Bij ENGIE kunt u verschillende laadpalen kopen. Bent u benieuwd welke laadpaal het beste past bij uw model elektrische Nissan? Klik in het overzicht hieronder op het model van uw keuze en ontdek welke laadpaal wij voor u adviseren.

Uw Nissan opladen: thuis of op het werk

Bij ENGIE kunt u laadpalen kopen uit verschillende collecties. Wilt u thuis een laadpaal laten plaatsen? Dan kiest u voor een laadpaal uit onze HomeLine, speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Maar ook zakelijke laadpalen zijn verkrijgbaar. Rijdt u in een elektrische bedrijfswagen van Nissan? Dan kunt u kiezen uit de laadpalen uit onze BusinessLine. Met deze laadpalen realiseert u een laadpunt voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers van uw bedrijf.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Eigen laadpaal kopen? Vraag een offerte aan!

Hebt u interesse in een laadpaal voor zakelijk of privégebruik? Vraag direct een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend en u zit dus nergens aan vast. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies!