Laadpaal kopen voor elektrische Mercedes-Benz

Elektrisch rijden heeft de toekomst en ook Mercedes-Benz heeft hierop ingespeeld. Het automerk heeft verschillende elektrische modellen uitgebracht. Kiest u voor een elektrische auto van Mercedes-Benz? Dan beperkt u uw uitstoot en werkt u mee aan een duurzamer Nederland. In de overgang naar elektrisch rijden horen ook laadpalen. Met een eigen laadpaal kunt u uw elektrische Mercedes altijd op een vertrouwde plek opladen. Bij ENGIE kunt u gemakkelijk een eigen laadpaal kopen en uw eigen laadpunt realiseren!
Laadpaal kopen voor Mercedes Benz

De juiste laadpaal kopen voor uw Mercedes

Gaat u een laadpaal kopen? Dan wilt u natuurlijk weten welke laadpaal het beste bij uw auto past. ENGIE heeft voor iedere elektrische auto uitgezocht welke laadpaal het meest geschikt is. Klik hieronder op het model van uw keuze en ontdek het type laadpaal dat wij aanbevelen.

Laadpalen voor thuis of op het werk

Een laadpaal bij huis is bijna onmisbaar wanneer u overstapt op elektrisch rijden. U hebt altijd een laadpunt tot uw beschikking, op een vertrouwde plek. Wel zo prettig! Maar ook voor zakelijk gebruik is een laadpaal ideaal. U kunt bij ENGIE een zakelijke laadpaal kopen uit onze BusinessLine. Hiermee realiseert u een laadpunt voor uw eigen Mercedes-Benz, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Uw eigen laadpaal kopen?

Hebt u interesse in een eigen laadpaal, voor thuis of op uw werk? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Hebt u vragen over onze laadpalen? Neem contact op met onze klantenservice, dan geven wij u persoonlijk advies!