Laadpaal kopen voor elektrische Lucid

Lucid is een luxe automerk dat zich volledig richt op elektrische auto’s. Het merk combineert elektrisch rijden met exclusief design en grootse prestaties. Wanneer u overstapt op een elektrische auto, bijvoorbeeld van Lucid, wilt u uw auto ook thuis kunnen opladen. ENGIE helpt u hierbij. Bij ons kunt u namelijk laadpalen kopen voor eigen gebruik. Of u nu een laadpaal wilt aanschaffen voor thuis of voor op de zaak: ENGIE realiseert het voor u!
Laadpaal voor Lucid autos

De beste laadpaal voor Lucid auto's

U wilt een laadpaal kopen voor uw Lucid elektrische auto, maar welke laadpaal is hiervoor het meest geschikt? Laadpalen zijn verkrijgbaar met verschillende laadvermogens. Voor alle elektrische auto’s hebben wij onderzocht welke laadpaal het beste is, zo ook voor de auto’s van Lucid. Bent u benieuwd naar de beste laadpaal voor uw Lucid? Klik hieronder op uw model en ontdek welke laadpaal wij u aanraden.

Elektrische modellen van Lucid

Laadpalen voor privé- of zakelijk gebruik

Een laadpaal thuis is een must voor elektrisch rijders, maar wist u dat u ook een zakelijke laadpaal kunt kopen bij ENGIE? Onze BusinessLine laadpalen zijn speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik. Met laadpalen uit deze lijn kunt u ook op uw werk gemakkelijk uw Lucid elektrische auto opladen. Daarnaast kunt u, met meerdere laadpalen, een laadplek aan uw medewerkers of bezoekers bieden.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Meer weten over ENGIE laadpalen?

Hebt u interesse in het kopen van een laadpaal van ENGIE? Vraag een offerte aan! Deze is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Wanneer u vragen hebt over onze laadpalen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers voorzien u dan van persoonlijk advies.