Laadpaal kopen voor elektrische Kia

Elektrisch rijden heeft de toekomst, ook de makers van Kia weten dat. Volgens Kia gaan elektrisch rijden en maximale performance perfect samen. Het automerk brengt elektrische modellen op de markt met goede prestaties, maar ook unieke designs. Bent u de (toekomstige) bezitter van een elektrische Kia? Bij ENGIE kunt u gemakkelijk een eigen laadpaal kopen. Hiermee creëert u een eigen oplaadpunt en kunt u altijd vertrouwd uw Kia opladen!
Laadpaal voor Kia

De beste laadpaal voor uw Kia

Voor uw elektrische Kia wilt u de beste laadpaal kopen, dat begrijpen wij. Daarom hebben wij hieronder de verschillende elektrische modellen van Kia op een rijtje gezet. Klik op uw (toekomstige) auto en u wordt doorverwezen naar een pagina over deze auto. U vindt hier informatie over de auto, maar ook de aanbevolen laadpaal.

Thuis en op de zaak uw Kia opladen

Een laadpunt bij huis voor uw Kia is ideaal. Na een dag op pad te zijn geweest sluit u uw auto thuis eenvoudig aan op uw eigen laadpaal. Voor u het weet is uw elektrische Kia volledig opgeladen en bent u weer klaar om te gaan! Maar wist u dat u ook een zakelijke laadpaal kunt kopen bij ENGIE? Met een zakelijke laadpaal biedt u een oplaadpunt voor elektrische auto’s van uzelf en uw medewerkers, maar ook van uw bezoekers. Wilt u meer weten over onze zakelijke laadpalen? Bekijk onze BusinessLine laadpalen.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Vraag direct een offerte aan!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een laadpaal van ENGIE? Vraag een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend. Hebt u vragen over onze laadpalen of wilt u persoonlijk advies? Onze klantenservice helpt u graag!