Laadpaal kopen voor elektrische Jaguar

Jaguar richt zich op een duurzamere toekomst met elektrische auto’s. Volgens het automerk bieden elektrische auto’s veel nieuwe ontwerpmogelijkheden. De ontwerpers van Jaguar maken hier dan ook goed gebruik van en brengen auto’s op de markt met unieke designs. Rijdt u (binnenkort) een elektrische Jaguar? Dan wilt u uw auto natuurlijk het liefst op uw eigen oprit kunnen opladen. Dit kan ENGIE voor u realiseren. U kunt gewoon u een eigen laadpaal kopen, zodat u altijd een vertrouwd oplaadpunt bij huis hebt.
Laadpaal voor Jaguar

Welke laadpaal voor uw Jaguar?

U wilt een laadpaal kopen voor eigen gebruik, maar welke laadpaal hebt u nodig voor uw type Jaguar? Wij vertellen het u graag. Hieronder vindt u de huidige selectie aan elektrische auto’s van Jaguar. Klik op uw model en ontdek welke laadpaal wij voor u aanbevelen.

Elektrische modellen van Jaguar

Uw Jaguar ook zakelijk opladen

Elektrisch rijden is interessant voor privégebruik, maar ook voor zakelijk gebruik. ENGIE kan u daarom voorzien van laadpalen voor thuis, maar wij plaatsen ook laadpalen voor zakelijke klanten. Met een zakelijke laadpaal kunnen u, uw werknemers en bezoekers hun elektrische auto gemakkelijk opladen wanneer zij u bezoeken. Als zakelijke klant kunt u bovendien een laadpaal kopen met uw eigen logo. U draagt dus zichtbaar mee aan de verandering naar elektrisch rijden!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Meer weten over onze laadpalen?

Wilt u een laadpaal kopen? Vraag direct een offerte aan voor een laadpaal voor thuis of op de zaak. Hebt u nog vragen over onze laadpalen? Neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers adviseren u graag!