Laadpaal kopen voor elektrische Ford

Ford richt zich tegenwoordig zeer op elektrische auto’s. In 2022 wil het automerk dertien elektrische modellen op de markt hebben. Een mooi streven, want met deze elektrische auto’s maken we de wereld steeds een beetje groener! Rijdt u elektrisch met een model van Ford of bent u van plan binnenkort een elektrische auto van Ford aan te schaffen? Realiseer dan (alvast) een eigen laadpunt door een laadpaal te kopen bij ENGIE! Wij bieden mogelijkheden voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Laadpaal kopen voor elektrische Ford

Welke laadpaal voor uw type Ford?

Wanneer u een laadpaal voor uw elektrische Ford auto gaat kopen, is het belangrijk om te weten welke laadpaal voor uw model geschikt is. Klik hieronder op uw (toekomstige) elektrische model Ford en ontdek welk type laadpaal wij voor uw auto adviseren.

Elektrische modellen van Ford

Ford laadpaal kopen: privé of zakelijk

Een laadpaal bij ENGIE kunt u kopen voor zowel privé- of zakelijk gebruik. Een laadpaal is namelijk niet alleen handig voor thuis, maar ook voor op uw werkplek. Bijvoorbeeld wanneer u veel onderweg bent voor uw werk, of wanneer u een lange afstand moet rijden om op uw werkplek te komen. Met een zakelijke laadpaal laadt u, met hetzelfde gemak als thuis, uw elektrische Ford auto op. Wanneer u uw werkplek verlaat, is uw auto weer opgeladen en klaar voor de volgende rit!

Tip: wilt u een oplaadpunt dichtbij huis, maar hebt u geen ruimte op uw eigen terrein? Ontdek of u in uw gemeente een openbare laadpaal kunt aanvragen!

Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Laadpaal kopen voor uw Ford?

Hebt u interesse in een laadpaal voor uw Ford? Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor bij u thuis of op de zaak, met ENGIE realiseert u uw eigen oplaadpunt. Wilt u meer weten over onze laadpalen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.