Laadpaal kopen voor Citroën

Het Franse automerk Citroën vindt milieubewust rijden belangrijk en heeft daarom, net als veel andere automerken, elektrische modellen uitgebracht. Citroën combineert in de elektrische auto’s creativiteit met technologie voor een optimale rijervaring. Rijdt u een elektrisch model van Citroën of bent u van plan een elektrische auto van het merk aan te schaffen? Schaf dan een laadpaal aan van ENGIE! Met onze laadpalen realiseert u een eigen oplaadpunt voor uw elektrische Citroën. Een ENGIE laadpaal kunt u kopen voor zowel privé- als zakelijk gebruik.
Laadpaal kopen voor elektrische Citroën

Welke laadpaal past bij uw Citroën?

ENGIE kan verschillende soorten laadpalen voor u plaatsen. Wilt u weten welk type laadpaal voor uw (toekomstige) elektrische Citroën auto het meest geschikt is? Bekijk op de pagina van uw model Citroën welke laadpaal wij aanbevelen.

Elektrische modellen van Citroën

Citroën laadpalen kopen voor thuis of op uw werk

Een eigen laadpaal bij huis is een must wanneer u overstapt op elektrisch rijden. Door een eigen laadpaal te kopen kunt u thuis altijd vertrouwd uw auto opladen. Zo hebt u altijd een opgeladen auto wanneer u op pad gaat! Hebt u een onderneming en wilt u ook bij uw werkplek gegarandeerd zijn van een volle batterij? ENGIE biedt ook zakelijke opties voor elektrische laadpalen.

Tip: hebt u geen ruimte voor een laadpaal bij uw eigen woning? In veel gemeenten kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Ontdek de mogelijkheden in uw gemeente!
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Interesse in een laadpaal voor uw Citroën?

Wilt u voor uw elektrische Citroën een laadpaal kopen? Kies voor een laadpaal van ENGIE! Vraag gemakkelijk een offerte aan voor een prijsindicatie. Hebt u nog vragen? Neem contact op, onze klantenservice helpt u graag verder!