Laadpaal kopen voor elektrische Audi

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat weet ook Audi, die al meerdere elektrische auto’s op de markt heeft gebracht. Het doel van de autofabrikant? Nul emissie, oftewel: geen uitstoot. Een prachtig doel, vinden wij bij ENGIE! Bent u eigenaar van een elektrische Audi of bent u van plan een elektrisch model van Audi aan te schaffen? Dan wilt u uw auto natuurlijk op een vertrouwde plek kunnen opladen. ENGIE maakt het mogelijk om uw eigen laadpaal te plaatsen. Bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk.
Laadpaal kopen voor elektrische Audi

De beste laadpaal voor uw Audi

ENGIE levert verschillende soorten laadpalen. Wilt u weten welke laadpaal u het beste kunt kopen voor uw model? Hieronder zijn alle elektrische modellen van Audi weergegeven. Op de pagina van uw model Audi vind u alle informatie over laadpalen voor uw auto.


Audi laadpaal kopen voor thuis of de zaak

Bij ENGIE willen we dat elektrisch rijden voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is en aantrekkelijk wordt. Daarom plaatsen wij niet alleen laadpalen bij u thuis, maar ook bij bedrijven. U kunt uw elektrische Audi op uw werk opladen door een laadpaal te kopen uit onze BusinessLine collectie. Met een laadpaal uit onze HomeLine collectie, kunnen wij u voorzien van een laadpunt op uw eigen terrein. Beschikt u niet over de ruimte voor een eigen laadpaal, maar wilt u wel uw auto dichtbij huis kunnen opladen? Ontdek of u in uw gemeente een openbare laadpaal aan kunt vragen.
Altijd in de buurt

Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

Meer weten over laadpalen voor Audi?

Hebt u een elektrische Audi auto of gaat u er een aanschaffen? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen bij uw woning of werk! Bent u benieuwd geworden naar de prijzen van onze laadpalen? Vraag een offerte aan! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.