Laadpaal plaatsen in gemeente Zwijndrecht

Net als in andere Nederlandse gemeenten, is de trend in de gemeente Zwijndrecht de afgelopen jaren het streven naar meer duurzaamheid. Met het Duurzaamheids Uitvoerings Programma (DUP) streeft de gemeente Zwijndrecht naar een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. De gemeente formuleert in dit plan de speerpunten van het duurzame beleid: de gemeente moet minder energie gebruiken; alternatieve energie moet gestimuleerd worden (onder meer via subsidies), de hoeveelheid afvalproductie moet omlaag en zowel de gemeente als regionale bedrijven dienen duurzaam te handelen en te ondernemen.

ENGIE steunt de gemeente Zwijndrecht volop als het aankomt op meer duurzaamheid in de regio Zwijndrecht. Wij van ENGIE streven namelijk hetzelfde na: een beter leefklimaat voor ons en onze kinderen. Wij doen dit door het plaatsen van laadpalen voor elektrische voertuigen, zodat de overstap naar elektrisch vervoer voor iedereen gemakkelijker wordt. Laat nu uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Zwijndrecht bij uw woning, op een bedrijfslocatie of aan de openbare weg. Op deze pagina hebben we de belangrijke informatie alvast op een rijtje gezet.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Zwijndrecht en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zwijndrecht.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Zwijndrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Zwijndrecht een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Zwijndrecht hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Zwijndrecht ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achter-Lindt, Heerjansdam, Kijfhoek, Kleine-Lindt en Zwijndrecht.