Laadpaal plaatsen in gemeente Zwartewaterland

Het terugdringen van het energieverbruik is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor uw omgeving. Via het project Duurzaam (T)huis stimuleert de gemeente Zwartwaterland inwoners hierin. Een goede manier om energie (en geld) te besparen is elektrisch rijden. ENGIE ziet dat elektrisch rijden steeds meer aan terrein wint en steeds gewoner wordt. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken, plaatsen wij overal in Nederland laadpalen. Rijdt u elektrisch en zoekt u een laadpaal bij u in de buurt? Via ENGIE kunt u een laadpaal bij u thuis of op uw werk plaatsen. Wij voldoen bovendien ook aan alle regels om langs de openbare weg oplaadpalen te plaatsen!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Hieronder hebben wij alle benodigde informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zwartewaterland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Zwartewaterland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zwartewaterland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarlo, Cellemuiden, De Velde, Genemuiden, Genne, Genne-Overwaters, Hasselt, Holten, Kamperzeedijk-Oost, Kamperzeedijk-West, Kievitsnest, Mastenbroek, Nieuwe Wetering, Roebolligehoek, Streukel, Zwartewatersklooster en Zwartsluis.