Laadpaal plaatsen in gemeente Zutphen

Gemeente Zutphen wil op termijn, net als vele andere gemeenten, een energieneutrale gemeente zijn. Samen met inwoners en bedrijven zet zij zich hard in om zo weinig mogelijk energie te verbruiken en de energie die nodig is zoveel mogelijk duurzaam op te wekken. Deze samenwerking voor een duurzamer Zutphen vinden wij een goede zaak! Samen bereik je immers meer dan alleen. Daarom wil ENGIE de gemeente helpen door elektrisch rijden te stimuleren. Wij willen een netwerk aan laadpalen aanleggen in gemeente Zutphen, en de rest van Nederland, zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar is.

Wilt u ook een oplaadpunt bij u in de buurt? Dat kan! Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Zutphen. Dit kan bij u thuis, op uw werk, of op een door u gewenste locatie. Meer weten? Bekijk de pagina hieronder waar wij alle relevante informatie voor u hebben verzameld. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zutphen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zutphen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Zutphen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.