Laadpaal plaatsen in gemeente Zundert

De gemeente Zundert zet zich met hart en ziel in voor duurzaamheid. De gemeente, haar inwoners en lokale bedrijven werken samen om de gemeente te verduurzamen en de gezamenlijke CO2-uitstoot omlaag te brengen. Zundert is daarmee een van de weinige Brabantse gemeenten die elektrisch rijden actief stimuleert. Hier helpen wij als duurzame energieleverancier natuurlijk graag mee! Daarom hebben wij besloten om overal in de gemeente Zundert oplaadpalen te plaatsen. Zo kunnen wij een laadpaal op uw eigen terrein laten plaatsen, maar ook bij uw werk of op een openbare locatie. ENGIE voldoet namelijk aan alle eisen die de gemeente aan het plaatsen van laadpalen stelt!

Wilt u ook graag de plaatsing van een laadpaal in de gemeente Zundert aanvragen? Op deze pagina leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat. Ervaar het gemak van altijd en overal elektrisch tanken!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Zundert en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zundert.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Zundert mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Zundert een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Zundert hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zundert.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achtmaal, Breedschot, De Buis, De Lent, Driehoek, Hazeldonk, Hellegat, Hulsdonk, Kaarschot, Klein Zundert, Klein-Oekel, Luitert, Maalbergen, Moeren, Oekel, Ostaaijen, Raamberg, Rijsbergen, Stuivezand, Tiggelt, Tiggeltscheberg, Weimeren, Wernhout, Wernhoutsburg, Wildert en Zundert.