Laadpaal plaatsen in gemeente Zuidplas

De gemeente Zuidplas is actief met het plan 'Duuraam Zuidplas', met als ambitieus doel om op termijn in de top vijf te komen van de meest zuinige en duurzame gemeenten van Zuid-Holland. De gemeente is al met een reeks projecten begonnen. Zo worden in de gemeente collectief zonnepanelen ingekocht en vindt er CO2-opslag in de glastuinbouw plaats.

Bij ENGIE vinden we deze initiatieven geweldig, want ook wij zetten vol in op duurzaamheid. Wij zien met name het bevorderen van elektrisch rijden als een uitstekend middel voor een betere leefomgeving. Daarom plaatsen wij overal in Nederland, ook in Zuidplas, laadpalen voor elektrische auto’s. Kies er nu ook voor om een laadpaal te plaatsen in gemeente Zuidplas. Dat kan een laadpaal bij uw eigen woning zijn, bij uw eigen bedrijf of op een andere door u gewenste plaats. We voldoen aan alle eisen die de gemeente Zuidplas hieraan stelt. Profiteer meteen van de voordelen en lees direct verder.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Zuidplas mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Zuidplas hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zuidplas.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Gravenweg, Groeneweg, Groot Hitland, Hollevoeterbrug, Klein Hitland, Kortenoord, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud Verlaat en Zevenhuizen.