Laadpaal plaatsen in gemeente Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude doet veel om duurzaamheid in de gemeente te bevorderen. Het belangrijkste initiatief is het Duurzaamheidsfonds, waar inwoners van de gemeente alle informatie kunnen krijgen voor een duurzamere toekomst. Dit fonds helpt burgers bij energiebesparing, milieuvriendelijke opwekking van energie en duurzame verbouwingen aan hun woning. Naast advies verstrekt het fonds subsidies en kortingen op initiatieven en producten die de duurzaamheid vergroten.

ENGIE heeft hetzelfde doel als de gemeente Zoeterwoude en zet ook in op meer duurzaamheid. Dit doen wij door elektrisch rijden te stimuleren en inwoners van Zoeterwoude te helpen bij het plaatsen van een laadpaal in hun gemeente. Wilt u een eigen laadpaal laten plaatsen in Zoeterwoude en omstreken? Dan helpen wij van ENGIE u graag verder. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste informatie verzameld.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Zoeterwoude mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Zoeterwoude hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zoeterwoude.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Gelderswoude, Weipoort, Westeinde, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Dorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Zuidbuurt.