Laadpaal plaatsen in gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is zeer actief bezig met het verduurzamen van de gemeente. Het zogeheten Duurzaam Zoetermeer is in de stad op meerdere plekken merkbaar en zichtbaar. Zo zet de gemeente onder andere in op de collectieve inkoop van zonnepanelen voor schone energie, maar ook op het stimuleren van elektrisch autorijden. Wij van ENGIE staan volledig achter het duurzame beleid dat de gemeente Zoetermeer heeft ingezet. Met name het promoten en bereikbaar maken van elektrisch rijden staat hoog op onze agenda. Dat doen we in samenwerking met de gemeente, door overal laadpalen te plaatsen binnen gemeente Zoetermeer.

U kunt ervoor kiezen om een laadpaal te laten plaatsen bij uw woning, bij het bedrijf of op een andere gewenste locatie langs de openbare weg. Hiervoor voldoen we aan alle betreffende wet- en regelgeving. Kies samen met de gemeente Zoetermeer en ENGIE voor een schoner milieu en vraag een laadpaal aan! De belangrijkste informatie hebben we op deze pagina alvast voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Zoetermeer en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zoetermeer.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zoetermeer, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Zoetermeer hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.