Laadpaal plaatsen in gemeente Zevenaar

De gemeente Zevenaar is ambitieus op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Dat wil zeggen dat de gemeente niet bijdraagt aan klimaatverandering. Dit vinden we bij ENGIE een goed streven! Op dit moment is de transitie naar elektrisch rijden in volle gang. Dit is een mooie ontwikkeling omdat elektrisch rijden geen schadelijke uitstoot veroorzaakt en daardoor ook niet bijdraagt aan klimaatverandering. ENGIE wil daarom het elektrisch rijden stimuleren. Hoe? Door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen. En u kunt hierbij helpen!

Zet u vandaag ook de eerste stap naar een duurzame toekomst? Stuur dan een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Zevenaar. Wij kunnen op iedere gewenste locatie een oplaadpunt plaatsen. Wij voldoen namelijk aan alle voorwaarden die hieraan gesteld zijn. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Zevenaar om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Zevenaar en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zevenaar.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zevenaar, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Zevenaar hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zevenaar.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Angerlo, Babberich, Bahr, Bevermeer, Bingerden, Giesbeek, Holthuizen, Kwartier, Lathum, Oud-Zevenaar, Zevenaar en Zweekhorst.