Laadpaal plaatsen in gemeente Zeist

De gemeente Zeist investeert in duurzaamheid en stimuleert allerlei projecten van inwoners en ondernemers die energie besparen of opwekken. En dat vinden wij bij ENGIE een hele goede ontwikkeling. Wij zien bovendien dat steeds meer Zeistenaren gebruik maken van duurzaam vervoer. Als voortrekker in de groene energiemarkt stimuleren we dit door zoveel mogelijk laadpalen te plaatsen in Nederland. Zo willen we elektrisch rijden aantrekkelijk en comfortabel maken. Wat dacht u van laadpalen bij u thuis, langs de weg of op de zaak? ENGIE maakt het voor u mogelijk.

Rijdt u al elektrisch en heeft u interesse in een laadpaal bij u in de buurt? ENGIE voldoet in Zeist namelijk aan alle eisen die de gemeente heeft gesteld om laadpalen te mogen plaatsen. Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zeist.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zeist, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Zeist hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Zeist ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.