Laadpaal plaatsen in gemeente Zeewolde

Een schone leefomgeving en goede luchtkwaliteit is belangrijk. Niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Gelukkig bestaat er een goed alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen: elektrisch rijden! Steeds meer mensen maken gebruik van deze duurzame vorm van brandstof. Zo ook in Zeewolde. Zeewolde staat niet voor niets in de top van duurzaamste gemeenten van Nederland. ENGIE wil het elektrisch rijden in Zeewolde en de rest van Nederland stimuleren. Daarom plaatsen we laadpalen door heel het land. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo gemakkelijk als regulier tanken!


Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij u thuis? Of op uw werk? ENGIE maakt het mogelijk! Meer informatie over het plaatsen van een laadpaal hebben wij voor u verzameld op deze pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Zeewolde.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Zeewolde mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Zeewolde een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Zeewolde hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.