Laadpaal plaatsen in gemeente Zederik

De gemeente Zederik is al geruime tijd bezig haar eigen beleid te verduurzamen en ook de inwoners en bedrijven in de gemeente te stimuleren om energie te besparen. Dit doet de gemeente Zederik met name door gratis voorlichting te geven aan inwoners en bedrijven, maar ook door zelf in te zetten op energiebesparende maatregelen die bijdragen aan de CO2-reductie.

ENGIE steunt de gemeente Zederik op het gebied van het milieuvriendelijker maken van de regio Zederik. Zelf doet ENGIE ook een duit in het zakje, we faciliteren in de hele regio laadpalen als stimulans voor de overstap naar elektrisch vervoer. Doe mee, kies nu ook voor meer duurzaamheid en laat een eigen laadpaal plaatsen in gemeente Zederik. Of zet meteen meerdere laadpalen neer bij uw bedrijf voor werknemers of zakenrelaties. Wat uw wensen ook zijn, wij van ENGIE helpen u met het plaatsen van goede en voordelige laadpalen. Lees direct verder voor meer vrijblijvende informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Zederik.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zederik.

Laadpaal installeren bij uw huis

Heeft u een eigen oprit of carport? Dan bent u vrij om een laadpaal bij uw woning te installeren. U kunt kiezen tussen een laadpaal of een wandmodel, met één of twee oplaadpunten. Al onze laadoplossingen worden geleverd in een geheel verzorgd pakket, inclusief installatie. Benieuwd naar de kosten? In ons offerteformulier krijgt u direct een indicatie van de kosten van de door u gekozen laadpaal. Wanneer u geen eigen oprit of carport heeft, kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen bij de Gemeente Zederik.

Ook aan de echte doe-het-zelver is gedacht. Eventueel kan ENGIE, ook in de Gemeente Zederik, zorgen dat uw laadpaal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld. U kunt de laadpaal dan zelf installeren, waarna de installatie door ons wordt gecontroleerd.

In uw gemeente een laadpaal van de zaak

Steeds meer ondernemers en werknemers gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpunten gestaag toeneemt. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders om hen een extra service te bieden. U hebt de keuze uit verscheidene laadoplossingen. Features die u bij onze zakelijke laadpalen kunt verwachten zijn:

  • Al uw laadpalen gekoppeld in 1 systeem voor beheer en onderhoud
  • Zelf de tarieven bepalen
  • Inzicht in de laadsessies
  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen

Een laadpaal van het bedrijf en de gebruikte stroom zijn belastingvrij. Laat bij uw onderneming in de gemeente Zederik een laadpaal plaatsen. Samen maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zowel privé als op de zaak.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zederik.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterdijk, Achthoven, Ameide, Broek, Geer, Hei- en Boeicop, Kortenhoeven, Lakerveld, Leerbroek, Lexmond, Meerkerk, Middelkoop, Nieuwland, Sluis, Tienhoven en Weverwijk.