Laadpaal plaatsen in gemeente Zandvoort

De gemeente Zandvoort is daadkrachtig bezig met het milieu en duurzaamheid. Ook duurzame energie is hierbij een speerpunt. Dat spreekt ons bij ENGIE natuurlijk erg aan. Want wij werken als leverancier van groene energie hard aan een duurzame toekomst. Dit doen we onder andere door een netwerk van laadpalen door heel Nederland aan te leggen, dus ook bij u in de buurt. Zo wordt elektrisch rijden in de gemeente Zandvoort steeds gemakkelijker.


Wilt u ook graag een laadpaal laten plaatsen? Op uw eigen grond, in uw buurt, bij uw bedrijf of langs de openbare weg in de gemeente Zandvoort? Dit kunt u nu zelf aanvragen! ENGIE maakt het voor u in orde. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen voor het plaatsen van laadpalen. Om het u makkelijk te maken hebben we alle belangrijke informatie voor u op een rij gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zandvoort.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Zandvoort, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Zandvoort hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.