Laadpaal plaatsen in gemeente Zaltbommel

Gemeente Zaltbommel is actief bezig met verduurzamen. Zo stimuleren zij inwoners en bedrijven om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Ook zet de gemeente zich in om de CO2-uitstoot te verminderen. Steeds meer inwoners kiezen er dan ook voor om elektrisch te gaan rijden. ENGIE vindt dit een mooie ontwikkeling! Als voorloper in de vergroening van de energiemarkt willen wij de gemeente Zaltbommel hierin ondersteunen. Dit willen wij doen door overal in Nederland laadpalen te plaatsen, zodat elektrisch tanken net zo normaal wordt als regulier tanken.

Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Vraag dan vandaag nog de plaatsing van een laadpaal aan in gemeente Zaltbommel. ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die de gemeente hieraan heeft gesteld. Hierdoor kunnen wij een elektrisch oplaadpunt plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. Meer weten? Hieronder vindt u alle belangrijke informatie. Samen naar een duurzaam Zaltbommel. U helpt toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Zaltbommel.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zaltbommel.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Zaltbommel een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Zaltbommel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zaltbommel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, De Rietschoof, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Oensel, Poederoijen, Poederoijensehoek, Zaltbommel en Zuilichem.