Laadpaal plaatsen in gemeente Zaanstad

De gemeente Zaanstad maakt werk van duurzaamheid. In 2020 wil de gemeente klimaatneutraal zijn. En hierbij wordt veel verwacht van de inwoners van de gemeente Zaanstad. Bijvoorbeeld op het gebied van elektrisch rijden. Bij ENGIE steunen we dit van harte! Want wij geloven ook in de toekomst van elektrisch rijden. En stellen onze groene energie hiervoor graag zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar. Daarom maken wij werk van een netwerk van laadpalen door heel Nederland. Dus ook in de gemeente Zaanstad!


Rijdt u elektrisch of hybride? En ziet u graag meer laadpalen in uw omgeving? Dan kunt u nu een laadpaal laten plaatsen: bij u thuis, bij uw bedrijf, zelfs op openbare plekken. ENGIE maakt het in orde, wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Zaanstad heeft gesteld. Op deze pagina leest hoe u een oplaadpunt aanvraagt. Lees dus snel verder. Zo werken we samen aan een betere wereld en een duurzamer Zaanstad.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Zaanstad en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Zaanstad.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Zaanstad een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Zaanstad hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Zaanstad.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.