Laadpaal plaatsen in gemeente Woudrichem

Gemeente Woudrichem hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit laat zij zien door het gebruik van elektrische voertuigen te stimuleren. Hiermee probeert de gemeente het gebruik van fossiele brandstoffen fors te verminderen. Een goed initiatief, vinden wij bij ENGIE! Want elektrisch rijden is een milieuvriendelijke, schone manier om jezelf te verplaatsen. Misschien rijdt u al elektrisch, of overweegt u nog om in een elektrisch voertuig te gaan rijden. Dan vindt u het natuurlijk belangrijk dat u overal kan tanken. Om elektrisch rijden een stukje bereikbaarder te maken, plaats ENGIE overal in de gemeente elektrische laadpalen. En u kunt bepalen waar die komen te staan!

Wij kunnen laadpalen plaatsen waar u dat handig vindt. Dit betekent dat wij niet alleen maar laadpalen plaatsen op openbare plekken, zoals langs een belangrijke weg, maar ook op uw werk of bij u thuis. Het gemak van een elektrische oplaadpaal heeft u zo altijd in de buurt! Meer weten? Op deze pagina leggen wij haarfijn aan u uit hoe u een elektrisch oplaadpunt kunt laten plaatsen in uw gemeente.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Woudrichem.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Woudrichem.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Woudrichem een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Woudrichem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Woudrichem.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Almkerk, Andel, Duizend Morgen, Eng, Giessen, Oudendijk, Rijswijk, Stenenheul, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Woudrichem en Zandwijk.