Laadpaal plaatsen in gemeente Woudenberg

Samen met haar inwoners wil de gemeente Woudenberg de komende jaren flink investeren in duurzaamheid. Zo opende de gemeente een duurzaamheidsloket voor deskundig advies en liet men de lantaarnpalen vervangen door duurzame straatverlichting. En dat zien we graag bij ENGIE. Als een van de voorlopers in de groene energiemarkt zien we tevens een grote rol weggelegd voor elektrisch rijden. Wist u dat wij laadpalen bij u thuis of op uw werk kunnen plaatsen? Wij willen overal in Nederland voldoende laadpalen plaatsen om elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. En wij voldoen in gemeente Woudenberg aan alle regels om dit te mogen doen.

Rijdt u al elektrisch of bent u van plan om dit te gaan doen? Lees hieronder dan alle informatie over laadpalen in gemeente Woudenberg. Zo weet u precies wat er mogelijk is bij u in de buurt. Samen werken we aan een duurzame toekomst.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Woudenberg.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Woudenberg.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Woudenberg een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Woudenberg hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.