Laadpaal plaatsen in gemeente Wormerland

Duurzaamheid gaat de gemeente Wormerland aan het hart. De gemeente zet zich op verschillende manieren in voor een schoner en beter milieu. Maar de gemeente Wormerland kan dit niet alleen. Bij ENGIE begrijpen we dat. Daarom helpen we graag mee aan een beter klimaat op aarde en een duurzamere gemeente Wormerland. Bijvoorbeeld door uw elektrische of hybride auto te laten rijden op onze groene energie. Via ons netwerk van laadpalen wordt schoon rijden steeds bereikbaarder.


Samen op weg naar een duurzame toekomst. Het klinkt niet alleen mooi, dat is het ook. En noodzakelijk. Wist u dat u zelf een laadpaal kunt laten plaatsen? Niet alleen bij u thuis, maar ook bij uw bedrijf of langs de openbare weg? ENGIE regelt het voor u, wij voldoen aan alle eisen van de gemeente Wormerland. En om het u makkelijker te maken hebben we alle informatie over het aanvragen van een laadpaal op een rijtje gezet.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Wormerland.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Wormerland een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Wormerland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Wormerland ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Jisp, Oostknollendam, Spijkerboor, Wijdewormer en Wormer.