Laadpaal plaatsen in gemeente Winterswijk

Bij de gemeente Winterswijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zij hebben namelijk de ambitie om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. Om dit doel te halen stimuleert de gemeente onder andere huiseigenaren om hun woning te verduurzamen. Een energiezuinige woning verbruikt immers minder gas en elektriciteit. Dit draagt weer bij aan een duurzamer Winterswijk. Een andere manier om bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving is elektrisch rijden. Deze ontwikkeling wil ENGIE stimuleren. Hoe? Door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in heel Nederland. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Wilt u ook altijd en overal elektrisch tanken? Vraag dan de plaatsing van een laadpaal aan in gemeente Winterswijk. ENGIE voldoet aan alle eisen van deze gemeente om laadpalen te mogen plaatsen. Dus wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg? ENGIE maakt het mogelijk! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande pagina. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Winterswijk.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Winterswijk.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Winterswijk, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Winterswijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Winterswijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Winterswijk, Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Corle, Winterswijk Henxel, Winterswijk Huppel, Winterswijk Kotten, Winterswijk Meddo, Winterswijk Miste, Winterswijk Ratum en Winterswijk Woold.