Laadpaal plaatsen in gemeente Winsum

Het verduurzamen van de samenleving neemt ook in de gemeente Winsum een steeds hogere vlucht. Via onder meer subsidies stimuleert de gemeente Winsum duurzaam bouwen, duurzaam leven door het proactief terugdringen van energiegebruik dat het milieu belast. Wij van ENGIE zijn erg blij met het pro-duurzame beleid van de gemeente Winsum! ENGIE staat namelijk volledig achter het vergroten van groene energiebronnen.

Om nog meer voor een schone omgeving in de gemeente Winsum te doen, plaatst ENGIE in de gemeente al tal van laadpalen voor elektrisch rijden. Want elektrisch rijden is de toekomst en draagt sterk bij aan een beter en duurzamer milieu! Mogelijk wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Winsum, bijvoorbeeld voor thuisgebruik of bij uw bedrijf. Dan kunt u bij ENGIE terecht! Wij plaatsen in de gemeente Winsum namelijk elektrische laadpalen en zijn hiervoor volledig bevoegd. Op deze pagina hebben we alvast de belangrijkste informatie voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Winsum.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Winsum, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Winsum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Winsum.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (De) Dingen, (De) Schifpot, Abbeweer, Adorp, Aduarderzijl, Alinghuizen, Allersma, Baflo, Beswerd, Bolshuizen, Brillerij, Den Andel, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Groot Wetsinge, Hardeweer, Harssens, Hekkum, Klein Wetsinge, Klein-Garnwerd, Krassum, Maarhuizen, Oldenzijl, Oostum, Ranum, Rasquert, Saaxumhuizen, Sauwerd, Schilligeham, Suttum, Tinallinge, Wetsinge, Wierum, Wierumerschouw en Winsum.