Laadpaal plaatsen in gemeente Wijk bij Duurstede

“Duurzaamheid doen we samen”, luidt het milieubeleidsplan van gemeente Wijk bij Duurstede. De gemeente stimuleert het zelf opwekken van energie met zonnepanelen, focust op energie besparen en ziet een belangrijke rol voor duurzaam vervoer. En daar zijn wij het bij ENGIE helemaal mee eens! Wij plaatsen door heel Nederland elektrische laadpalen. Zo zorgen we ervoor dat elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk is. En u kan hieraan meehelpen. Via ENGIE regelt u namelijk laadpalen bij u thuis, op uw werk en zelfs langs de openbare weg.

Enthousiast geworden over laadpalen? Bekijk hieronder alle informatie over laadpalen in Wijk bij Duurstede. Wij voldoen aan alle regels die de gemeente Wijk bij Duurstede heeft bepaald voor het plaatsen van laadpalen.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Wijk bij Duurstede.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Wijk bij Duurstede een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Wijk bij Duurstede hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Wijk bij Duurstede.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Cothen, Den Oord, Dwarsdijk, Langbroek, Overlangbroek en Wijk bij Duurstede.