Laadpaal plaatsen in gemeente Wijdemeren

Duurzaamheid, ook in de gemeente Wijdemeren is het een belangrijk onderwerp. Om de aarde leefbaar te houden zijn ook lokaal initiatieven nodig, zo vindt de gemeente Wijdemeren. ENGIE is het hiermee helemaal eens! Onze groene energie leveren we daarom niet alleen maar graag bij u thuis. We zorgen ook dat u groen en schoon kunt tanken met uw elektrische auto. Hierom leggen we een netwerk van laadpunten aan in heel Nederland. Zo wordt elektrisch rijden gemakkelijker en de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt. En u kunt helpen!


Heeft u een elektrische of hybride auto? Of denkt u hierover na? Het plaatsen van een laadpaal kunt u nu zelf eenvoudig regelen. Bij u thuis, op het werk of zelfs langs de openbare weg. ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente Wijdemeren hier aan stelt. Help mee aan een duurzamer Wijdemeren en een schonere wereld! Hoe? Alle informatie vindt u op deze pagina.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Wijdemeren en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Wijdemeren.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Wijdemeren, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Wijdemeren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Wijdemeren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Graveland, Ankeveen, Breukeleveen, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Nieuw-Loosdrecht en Oud-Loosdrecht.