Laadpaal plaatsen in gemeente Wijchen

Gemeente Wijchen heeft de ambitie om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. Om dit doel te behalen wil de gemeente onder andere duurzame energie opwekken, meer zonnepanelen plaatsen op daken en elektrisch rijden stimuleren. Elektrisch rijden veroorzaakt geen schadelijke uitstoot en draagt daardoor bij aan een duurzame toekomst. ENGIE wil de gemeente Wijchen helpen om elektrisch rijden te stimuleren. Want ook wij hechten waarde aan een schone en groene toekomst. Hoe we dit willen doen? Door in heel Nederland laadpalen te plaatsen. En u kunt hierbij helpen!

Zet u vandaag ook de eerste stap naar een groenere toekomst? Stuur dan een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Wijchen. Dit kan op iedere gewenste locatie omdat ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die de gemeente hieraan heeft gesteld. Meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Wijchen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Wijchen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Wijchen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Boskant, Bullenkamp, Den Hoef, Heiveld, Hernen, Hoogbroek, Klispoel, Laak, Leur, Lienden, Lunen, Niftrik, Teersdijk, Wezel, Wijchen, Woezik en Woord.