Laadpaal plaatsen in gemeente Wierden

De gemeente Wierden zet flink in op groene energie. Ze willen 20% van het energiegebruik in de gemeente duurzaam opwekken. Het doel? Dat is het gebruik van fossiele brandstof terugdringen. En dat is een mooi streven, vinden wij bij ENGIE. Wij zijn van mening dat er ook een grote rol weggelegd is voor elektrisch rijden. In de overgang naar een groene energiemarkt lopen we vooraan door op verschillende plaatsen in Nederland laadpalen te plaatsen. Ook in de gemeente Wierden voldoen wij aan alle regels om bij u thuis of op uw werk laadpalen te plaatsen. Zo maken we elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk.

Rijdt u al elektrisch of bent u van plan om elektrisch te gaan rijden? Help dan mee aan een duurzamer Wierden. Hieronder vindt u alle informatie om bij u in de buurt een geschikte laadpaal te plaatsen!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Wierden en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Wierden.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Wierden, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Wierden hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Wierden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Kolonie, Enter, Het Loo, Hoge Hexel, Huurne, Notter, Rectum, Wierden, Ypelo en Zuna.