Laadpaal plaatsen in gemeente Westvoorne

Duurzaamheid is sinds enkele jaren een belangrijk agendapunt van de gemeente Westvoorne. Op diverse manieren is de gemeente actief om zelf duurzamer te opereren en ook inwoners te stimuleren te kiezen voor energiebesparing. Zo stimuleert de gemeente het gebruik van zonnepanelen, groene daken, milieuvriendelijke materialen, windenergie, duurzaam ondernemen en elektrisch rijden.

Ook ENGIE staat helemaal achter het vergroten van de regionale duurzaamheid. Daarom helpen wij de gemeente Westvoorne elektrisch rijden bereikbaar te maken door het plaatsen van laadpalen. Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen in gemeente Westvoorne, of meerdere laadpalen bij uw bedrijf laten neerzetten? Zorg dan dat u snel contact opneemt met ENGIE. Wij regelen het graag voor u. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laadpalen tegen voordelige prijzen. Lees direct verder voor meer informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Westvoorne om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Westvoorne en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Westvoorne.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Westvoorne een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Westvoorne hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Westvoorne.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Helhoek, Kruiningergors, Oostvoorne, Rockanje, Strype, Stuifakker en Tinte.