Laadpaal plaatsen in gemeente Weststellingwerf

Gemeente Weststellingwerf wil werken aan een duurzame toekomst. Iets wat wij bij ENGIE alleen maar kunnen aanmoedigen! Als duurzame energiemaatschappij stimuleren wij ontwikkelingen die gunstig zijn voor het milieu. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd is het elektrisch rijden. Deze milieuvriendelijke manier van vervoeren veroorzaakt geen schadelijke uitstoot, wat natuurlijk beter is voor de toekomst! Omdat een duurzame toekomst iets is waar we samen aan moeten werken, hebben wij besloten om overal in Nederland laadpalen te plaatsen. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Zou u een laadpaal willen laten plaatsen in gemeente Weststellingwerf? Omdat wij voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt, kunnen wij de laadpaal plaatsen waar u maar wilt. Of dit nu op uw werk is, gewoon thuis of ergens langs de weg: ENGIE regelt het. Zo werken we samen aan een mooie toekomst!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Weststellingwerf en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Weststellingwerf.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Weststellingwerf mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Weststellingwerf een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Weststellingwerf hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Weststellingwerf.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Blesdijke / Blesdike, Boekelte, Boijl / Boyl, De Blesse, De Hoeve, Gracht / De Gracht, Langelille / De Langelille, Munnekeburen / Munnekebuorren, Nijeholtpade / Nijeholtpea, Nijeholtwolde / Nijeholtwâlde, Nijelamer / Nijelemmer, Nijetrijne / Nijetrine, Noordwolde / Noardwâlde, Noordwolde-zuid / Noardwâlde-Súd, Oldeholtpade / Aldeholtpea, Oldeholtwolde / Aldeholtwâlde, Oldelamer / Aldlemmer, Oldetrijne / Aldetrine, Oosterstreek, Peperga / Pepergea, Rijsberkampen / Rysberkamp, Scherpenzeel / Skerpenseel, Slijkenburg / Slikenboarch, Sonnega / Sonnegea, Spanga, Steggerda, Ter Idzard / Teridzert, Vinkega / Finkegea, Wolvega / Wolvegea en Zandhuizen / Sânhuzen.