Laadpaal plaatsen in gemeente Westland

De gemeente Westland is hard bezig om te verduurzamen. Duurzaamheid is opgenomen in het beleid en er worden veel acties ondernomen om het energieverbruik in de gemeente terug te dringen. Sinds vorig jaar de campagne "Westland woont duurzaam" is gestart, hebben al veel Westlanders besloten om hun woning en huishouden te verduurzamen. Er worden veel kansen aangegrepen om energie en daarmee ook fossiele brandstoffen te besparen. ENGIE als groene energieleverancier moedigt deze initiatieven aan. Dit doen we door overal landpalen te plaatsen in gemeente Westland. Zo wordt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!

Wilt u ook graag een laadpaal plaatsen in gemeente Westland? ENGIE kan u hierbij helpen. Er kan een laadpaal geplaatst worden op uw eigen grond of langs openbare weg. ENGIE voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen die hiervoor benodigd zijn. Elektrisch rijden wordt voor iedereen toegankelijk!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Westland om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Westland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Westland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Westland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Westland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Gravenzande, Baakwoning, Blaker, Burgersdijk, De Driesprong, De Lier, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Lierhand, Maasdijk, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Oostbuurt, Poeldijk, Rolpaal, Ter Heijde, Wateringen en Westerlee.