Laadpaal plaatsen in gemeente Westervoort

Gemeente Westervoort zet zich in voor een duurzame toekomst. Zij zien, net als wij, dat elektrisch rijden steeds meer aan populariteit wint. Daarom wil gemeente Westervoort graag meer oplaadpunten voor elektrische auto’s in haar gemeente. ENGIE vindt dit een goede zaak! Wij, als groene en vooruitstrevende energiemaatschappij, willen elektrisch rijden stimuleren. Het draagt namelijk bij aan een duurzame samenleving waar onze generatie, en de toekomstige lichting, van profiteert. Hoe we dit willen stimuleren? Door een netwerk van laadpalen te plaatsen in gemeente Westervoort, en de rest van Nederland, om zo elektrisch rijden voor iedereen bereikbaarder te maken. En u kunt hierbij helpen!

Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Westervoort. Bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gewenste locatie: ENGIE regelt het! Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Samen werken aan een groener Westervoort. U doet toch ook mee?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Westervoort.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Westervoort.

Laadpaal plaatsen bij u thuis

Een eigen laadpaal thuis heeft veel voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van laadpalen in uw buurt en hoeft u uw auto na het opladen niet meer te verplaatsen. Wanneer u een eigen oprit of carport heeft, kunt u een laadpaal of wandmodel laten installeren. Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Wij leveren onze laadpalen altijd inclusief installatie, maar ook wanneer u de laadpaal liever zelf installeert, zijn er mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal? Wanneer u het offerteformulier invult, krijgt u direct een indicatie van prijs van de door u gekozen laadpaal.

In uw gemeente een laadpaal van de zaak

Steeds meer ondernemers en werknemers gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpunten gestaag toeneemt. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders om hen een extra service te bieden. U hebt de keuze uit verscheidene laadoplossingen. Features die u bij onze zakelijke laadpalen kunt verwachten zijn:

  • Al uw laadpalen gekoppeld in 1 systeem voor beheer en onderhoud
  • Zelf de tarieven bepalen
  • Inzicht in de laadsessies
  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen

Een laadpaal van het bedrijf en de gebruikte stroom zijn belastingvrij. Laat bij uw onderneming in de gemeente Westervoort een laadpaal plaatsen. Samen maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zowel privé als op de zaak.