Laadpaal plaatsen in gemeente Westerveld

Gemeente Westerveld staat bekend om haar mooie natuur en gezellige dorpjes. Niet voor niets is deze gemeente dan ook een populaire vakantiebestemming. Wat veel mensen niet weten, is dat gemeente Westerveld zich actief inzet voor een duurzamere gemeente. In hun gemeentelijk verkeer- en vervoerplan bespreken ze bijvoorbeeld het stimuleren van elektrisch rijden. Dit is iets waar ENGIE, als groene energiemaatschappij, graag aan mee wil werken. Of u nou al in een elektrisch voertuig rijdt of overweegt om over te stappen op deze schone manier van rijden: schone energie is zo altijd binnen handbereik!

Wilt u een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Westerveld? ENGIE helpt u graag! Wij kunnen de laadpaal installeren waar u maar wilt: thuis, op uw werk of op openbaar terrein. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van laadpalen. Meer weten? Alle belangrijke informatie over het doen van een aanvraag vindt u hieronder!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Westerveld.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Westerveld mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Westerveld een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Westerveld hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Westerveld.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Ansen, Boschoord, Boterveen, Busselte, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Eursinge, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Het Moer, Het Schier, Holtien, Holtinge, Holtland, Hoogersmilde, Kalteren, Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Molenstad, Nijensleek, Oldendiever, Oude Willem, Pesse, Ruinen, Smalbroek, Spier, Ten Have, Uffelte, Veendijk, Veenhuizen, Veldhuizen, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Westeinde, Wilhelminaoord, Wittelte, Zoerte en Zorgvlied.