Laadpaal plaatsen in gemeente West Maas en Waal

Gemeente West Maas en Waal heeft, net als vele andere gemeenten, duurzaamheid hoog op de agenda staan. In het duurzaamheidsprogramma van de gemeente is het verminderen van CO2-uitstoot een belangrijk speerpunt. Eén manier om deze schadelijke uitstoot te verminderen is door over te stappen van rijden op reguliere brandstoffen naar rijden op elektriciteit. Rijdt u al elektrisch? Of wilt u binnenkort een elektrische auto aanschaffen? Dan heeft ENGIE goed nieuws! Wij kunnen namelijk een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. Zo is elektrisch tanken altijd en overal bereikbaar!

Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente West Maas en Waal. Hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een duurzamer West Maas en Waal? U helpt toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente West Maas en Waal.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente West Maas en Waal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente West Maas en Waal een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente West Maas en Waal hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente West Maas en Waal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Berghuizen, Blauwesluis, Boven-Leeuwen, De Tuut, Dreumel, Greffeling, Maasbommel, Moleneind, Moordhuizen, Nieuwe Schans, Oude Maasdijk, Velddijk, Wamel en Woerd.