Laadpaal plaatsen in gemeente Werkendam

Gemeente Werkendam is actief bezig met duurzaamheid. Zo subsidieert de gemeente de bouw van energiezuinige woningen en stimuleert ze het gebruik van milieuvriendelijker vervoer. Elektrisch rijden is namelijk niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een gezondere lucht en leefomgeving. ENGIE wil helpen om gemeente Werkendam een stukje duurzamer te maken. Daarom hebben wij besloten om overal in de gemeente laadpalen te plaatsen.

Waar die elektrische oplaadpunten komen te staan? Dat bepaalt u! Doordat wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Werkendam stelt kunnen wij een laadpaal plaatsen op een openbare locatie, bij uw werk of zelfs bij u thuis! Eén ding dat zeker is? U zit nooit meer zonder groene energie! Meer weten? Bekijk deze pagina voor meer informatie over het aanvragen van een laadpaal.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Werkendam.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Werkendam mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Werkendam een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Werkendam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Werkendam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Zand, Buurtje, De Baan, De Hoef, Dussen, Hank, Hoekeinde, Keizersveer, Kerkeinde, Kievitswaard, Kille, Korn, Nieuwendijk, Peerenboom, Schans, Sleeuwijk, Steurgat, Vierbannen, Vijcie en Werkendam.