Laadpaal plaatsen in gemeente Weesp

De gemeente Weesp timmert aan de weg op het gebied van duurzaamheid. De ambitie van de gemeente Weesp is om energieneutraal te zijn. En één van de speerpunten is elektrisch rijden. ENGIE juicht dit van harte toe! Wij geloven in de toekomst van elektrisch vervoer. Als leverancier van groene energie spannen we ons in om een netwerk van laadpalen door heel Nederland aan te leggen. Dus ook in de gemeente Weesp. Zo wordt elektrisch en schoon rijden nog makkelijker!


ENGIE voldoet aan alle eisen van de gemeente Weesp om laadpalen te plaatsen. Dit mogen we doen langs wegen, bij parkeerplaatsen, maar ook bij u thuis of op uw werk. Wilt u altijd voorzien zijn voor schone energie? Vraag dan nu een laadpaal aan. Het is niet ingewikkeld. Hoe u dit doet? U leest het op deze pagina.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Weesp.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Weesp mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Weesp een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Weesp hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.