Laadpaal plaatsen in gemeente Waterland

De gemeente Waterland geeft duurzaamheid ruim baan. Met een eigen duurzaamheidsagenda wil de gemeente samen met de inwoners van Waterland er aan werken om de aarde leefbaar te houden. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is het motto van de gemeente Waterland. ENGIE is als leverancier van groene energie het hiermee helemaal eens! Daarom willen ook wij graag samenwerken met de inwoners van de gemeente Waterland. Bijvoorbeeld door het plaatsen van laadpalen in uw gemeente.


Wilt u een laadpaal laten plaatsen in uw omgeving? Bij u thuis, op het werk of in de straat? ENGIE regelt het voor u. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Waterland hier aan stelt. Dus dien snel uw aanvraag voor een laadpaal in. Hoe u dit doet? U vindt het allemaal op deze pagina, lees snel verder!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Waterland en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Waterland.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Waterland mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Waterland een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Waterland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Waterland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude.