Laadpaal plaatsen in gemeente Wassenaar

Vitaliteit en duurzaamheid zijn de bouwstenen voor het gewenste toekomstbeeld van de gemeente Wassenaar. Een goed voorbeeld hiervan is de structuurvisie die werd gepubliceerd. Er is veel aandacht voor het behouden en versterken van de ruimtelijke kwaliteit van het “vitale landgoed aan zee”. ENGIE is als groene energieleverancier natuurlijk erg enthousiast over deze ontwikkeling. Om de kwaliteit van het leefklimaat in Wassenaar te behouden zijn we voorstander van elektrisch vervoer. Wij stimuleren dit nog meer door overal laadpalen te plaatsen in gemeente Wassenaar. Op die manier kan iedereen in de toekomst gemakkelijk elektrisch rijden en opladen.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Wassenaar? ENGIE regelt het voor u! Wij maken de energie van morgen vandaag al beschikbaar. Wij plaatsen laadpalen voor schone energie op uw eigen grond, bij uw werk of langs de openbare weg. Uiteraard conform alle wettelijk gestelde eisen. Alle benodigde informatie hebben we alvast voor u verzameld op deze pagina!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Wassenaar, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Wassenaar hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Wassenaar ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Den Deijl, Maaldrift, Rijksdorp en Wassenaar.