Laadpaal plaatsen in gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen zet zich samen met inwoners en bedrijven hard in om in 2030 energieneutraal te zijn. Zo stimuleren zij onder andere het plaatsen van zonnepanelen en het gebruik van biomassa en bodemenergie om woningen en bedrijven te verwarmen. Daarnaast worden er zonneparken aangelegd in gemeente Wageningen en wordt elektrisch rijden gestimuleerd. Dit allemaal voor een gezonde en duurzame toekomst. ENGIE waardeert deze inzet enorm! Daarom willen wij de gemeente graag ondersteunen. Dit willen wij doen door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in gemeente Wageningen. Helpt u mee?

ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die zijn gesteld om een laadpaal te plaatsen in gemeente Wageningen. Zo kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of langs de openbare weg. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Samen werken aan een groen Wageningen. Dat is toch prachtig?

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Wageningen om in deze gemeente te plaatsen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Wageningen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Wageningen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Wageningen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.